Trainingen en workshops

Met een beetje hulp van ons kunnen jullie het ook zelf: de beste mensen aantrekken. Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van onze kennis om zelf zo’n geoliede van-sollicitatie-tot-aanname-machine te worden.

Arbeidsmarktcommunicatie

Wij trainen vooral HR-managers en -medewerkers, recruiters of marketingmedewerkers op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Verwacht een training of workshop op maat. Na afloop kun je direct aan de slag met onze praktische tips om je eigen recruitmentproces te verbeteren.

 • 30 jaar ervaring
 • Beoordeeld met 5/5
 • Full service bureau
 • Duurzame recruitment tools

Ons aanbod

 • Workshop ‘Employer Branding’

  In deze workshop bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment, laten we zien hoe je jouw werkgeversmerk versterkt en waar je werken-bij-website aan moet voldoen om op een duurzame manier nieuwe medewerkers te werven.

  Ook doen de deelnemers, meestal collega’s van recruitment, human resources of de directie, tijdens de workshop een quickscan van het eigen werkgeversmerk. Na de workshop weet je dus precies waar je zelf mee aan de gang kunt. Praktisch en leerzaam!

 • Training ‘Vacatureteksten schrijven’

  Een wervende vacaturetekst schrijven is een vak apart. Dat wordt nog weleens onderschat is onze ervaring. In deze training krijg je veel tips én ga je zelf aan de slag met het schrijven van een vacaturetekst. Naderhand bespreken we jouw tekst gezamenlijk, zodat je van elkaar leert.

 • Training ‘Binden, boeien en behouden’

  In deze krappe arbeidsmarkt is het heel belangrijk om medewerkers te binden, te boeien en te behouden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? We merken dat bedrijven vaak de focus leggen op het aantrekken van nieuwe mensen, maar het is eigenlijk nog veel belangrijker om je te richten op het behoud van personeel.

  In deze training bespreken we het aannamebeleid, de inwerkperiode, evaluatiemomenten en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van goed werkgeverschap.

 • Maatwerk

  Denk je na het lezen over onze bestaande workshops en trainingen: niks voor mij, ik heb een hele andere vraag? We verzorgen regelmatig maatwerk voor onze klanten. Samen inventariseren we eerst waar jouw hulpvraag ligt én dan ontwikkelen we een unieke workshop of training.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons