algemeen scrum1.jpg

Uniface ontwikkelt technische software voor bedrijven. Goede developers zijn schaars en de vacatures die ingevuld moeten worden zijn specialistisch van karakter.

 

RECROOT ontwikkelde de tools om een sterk werkgeversmerk neer te zetten, waardoor de juiste kandidaten zelf naar Uniface toekomen.

Werken bij Uniface

            Werving van 3D Tekenaars

Heinen & Hopman is actief in de maritieme klimaatbeheersing. Het bedrijf is zo specialistisch dat het enorm lastig is om de juiste vakmensen te vinden. RECROOT kreeg als opdracht om een wervingsvideo te ontwikkelen die moest zorgen voor kwalitatief goede reacties van kandidaten die heel bewust voor Heinen & Hopman kiezen.

De video werd gedeeld via een campagne op LinkedIn en leverde veel bruikbare kandidaten op. Uiteindelijk werden er twee 3D Tekenaars aangenomen. 

Met een persoonlijke werken-bij-site laat je de sollicitant echt kennis maken met je bedrijf.

Met persoonlijke foto's, wervende teksten en video's waarin je medewerkers vertellen waarom werken bij je bedrijf nou zo leuk is.

Werken-bij-site

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Vertel aan de potentiële sollicitant wie jullie zijn, wat jullie doen en vooral waarom jullie het doen.

Zo kan de sollicitant zich sneller verbinden met je bedrijf en zal hij/zij sneller tot solliciteren overgaan.

Werken-bij-video

             

Wie kan het verhaal van jouw bedrijf nou beter vertellen dan je eigen medewerkers? Voor Uniface maakten wij 3 testimonials gericht op 3 verschillende functiegroepen.

In onderstaande voorbeeld brengen we de Software Developer onder de aandacht.

Testimonials