Junior Recruiter

Ben jij op zoek naar een afwisselende (bij)baan waarbij je een kijkje kunt nemen in de keukens van verschillende bedrijven? Wil je de kneepjes van het recruitment vak leren van een senior én mensen helpen in de ontwikkeling van hun carriere? Dan is deze baan iets voor jou!

Publicatiedatum: 20-10-2021| Sluitingsdatum: 20-11-2021| ID-nummer: REC-20102021

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons zelfstandig aan de slag bij onze klanten en wordt hierbij getraind en opgeleid door een professional om het vakgebied van recruitment onder de knie te krijgen.

Wat houdt dit in?

Je gaat werken voor bedrijven (onze klanten) die het lastig vinden om hun eigen vacatures in te vullen. Over het algemeen zal dit een opvolging zijn op een jobsite, die RECROOT gerealiseerd heeft. Het begin is er dus al! Jij zorgt voor reuring in de tent door de doelgroepen actief op te gaan zoeken en te verwijzen naar deze vacatures. Ook zorg jij ervoor dat de 'candidate experience' soepel verloopt door de instroom van sollicitanten goed te bewaken en coördineren.  Onze klanten bevinden zich voornamelijk (in de omgeving) van de provincie Utrecht.

P1013861

Brigitha, Recruiter bij Market Food Group: "Daniëlle zorgt ervoor dat je goed wordt opgevangen bij de opdrachtgever en geeft je de handvatten mee die je nodig hebt om goed te starten. Stap voor stap werken we aan verbetering en ontwikkeling en sparren we over vraagstukken die op mijn pad komen. Super fijn bedrijf om voor te werken en tegelijkertijd veel te leren".

Wie ben jij?

  • Je bent net afgestudeerd (of bezig met een deeltijd studie) en opgeleid richting HR, (Arbeids)Psychologie, Commercie/Marketing of een andere relevante opleiding op Hbo niveau.
  • Als je al wat relevante stage ervaring hebt is dat wenselijk, maar zeker geen must. We kunnen je alles leren!
  • Om hoofdzaken van bijzaken te kunnen scheiden vinden we het wel fijn als je goed kunt plannen en organiseren.
  • Van nature heb je een enthousiaste en energieke uitstraling, wat je gaat helpen om potentiële kandidaten te overtuigen.
  • Je bent een echte aanpakker, lekker zelfstandig en kunt dus ook goed omgaan met vrijheden.
  • Beschik jij over eigen vervoer? Dan is dat wel zo handig. Je werkt namelijk op verschillende locaties bij onze klanten.

Ontmoeten we jou snel?

Het aantal uren kunnen we in overleg bepalen, maar zal tussen de 16 en 40 uur zijn. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Danielle via danielle@recroot.nl of 06-53726668. Je mag ook het contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

>> Wij zijn te vinden aan de Haarbrug 6, 3751 LM Bunschoten-Spakenburg.

Haarbrug 6

3751 LM Bunschoten-Spakenburg

Volg ons