Recruitment trainingen

Met een beetje hulp van ons kunnen jullie het ook zelf: de beste mensen aantrekken. Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van onze kennis om zelf zo’n geoliede van-sollicitatie-tot-aanname-machine te worden.

Arbeidsmarktcommunicatie

Wij trainen vooral (HR)managers, HR-medewerkers, recruiters of marketingmedewerkers op het gebied van recruitment, employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Verwacht een training op maat. Na afloop kun je direct aan de slag met onze praktische tips om je eigen recruitment- en HR proces te verbeteren.

Leuk feitje: Wij zijn trainingspartner van ontwikkelingsfonds Wij Techniek, opleidingsfonds A+O Metalektro en scholingsadviesbureau OOM.

Schrijf je in voor de training 'Employer branding'

Wil jij weten hoe je jouw werkgeversmerk versterkt en waar je werken-bij-website of pagina aan moet voldoen om op een duurzame manier nieuwe medewerkers te werven? Schrijf je in voor onze training 'Employer branding'!

Deze dagtraining is geschikt voor collega’s van recruitment, human resources, marketing of directie. Tijdens de training gaan we in op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en leer je hoe je succesvol kan werven. Ook maak je een quickscan van het eigen werkgeversmerk. Na de training weet je dus precies waar je zelf mee aan de gang kunt. Praktisch en leerzaam!

P1033052

Trainer Danielle: "Met mijn bijna 20 jaar recruitment ervaring weet ik als geen ander wat jij nodig hebt om succesvol te kunnen werven. Na jarenlang gewerkt te hebben aan de bureauzijde én klantzijde heeft dit vak geen geheimen meer voor mij. Ik deel mijn kennis graag met jou!"

Ervaringen van cursisten

 • "Leuke, interessante en interactieve bijeenkomst."
 • "Heel zinvol en nuttig voor uitwisseling van kennis."
 • "Informeel, praktijkgericht, informatief."
 • "Ik heb veel tips gekregen hoe ik dingen het beste kan gaan oppakken."

Ons aanbod

 • Training ‘Employer Branding’

  In deze training bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment, laten we zien hoe je jouw werkgeversmerk versterkt en waar je werken-bij-website of pagina aan moet voldoen om op een duurzame manier nieuwe medewerkers te werven.

  Ook doen de deelnemers, meestal collega’s van recruitment, human resources of de directie, tijdens de training een quickscan van het eigen werkgeversmerk. Na de training weet je dus precies waar je zelf mee aan de gang kunt. Praktisch en leerzaam!

 • Training ‘Binden, boeien en behouden’

  In deze krappe arbeidsmarkt is het heel belangrijk om medewerkers te binden, te boeien en te behouden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? We merken dat bedrijven vaak de focus leggen op het aantrekken van nieuwe mensen, maar het is eigenlijk nog veel belangrijker om je te richten op het behoud van personeel.

  In deze training bespreken we het aannamebeleid, de inwerkperiode, evaluatiemomenten en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van goed werkgeverschap.

 • Training ‘Vacatureteksten schrijven’

  Een wervende vacaturetekst schrijven is een vak apart. Dat wordt nog weleens onderschat is onze ervaring. In deze training krijg je veel tips én ga je zelf aan de slag met het schrijven van een vacaturetekst. Naderhand bespreken we jouw tekst gezamenlijk, zodat je van elkaar leert.

 • Training 'Sollicitatiegesprekken voeren'

  Volgens mij weten we allemaal dat een goede eerste indruk maken bij een sollicitant essentieel is. Hij of zij uiteraard bij jou.. maar ook zeker andersom! Dit is alleen maar belangrijker geworden nu de banen voor het oprapen liggen.

  Dat je hier (nog ;)) geen ster in bent, is helemaal niet gek. Veel managers hebben maar een paar vacatures per jaar, waardoor het voeren van een sollicitatiegesprek hen niet natuurlijk afgaat.

  Tijdens onze praktische training 'Sollicitatiegesprekken voeren' krijg je tools, tips & trics hoe je een effectief, maar leuk sollicitatiegesprek voert. Alles met het doel: de sollicitant met een goed gevoel de deur uit laten gaan.

  We gaan met elkaar oefenen en je krijgt een hand-out mee waar je telkens naar terug kunt grijpen als er weer een vacature op je afdeling ontstaat.

  Incompany of bij ons op kantoor is beide mogelijk.

 • 1-op-1 recruitment training

  Wil jij heel gericht getraind worden op jouw persoonlijke situatie waarbij je zelf aan kunt geven waar jij specifiek behoefte aan hebt? Wij begrijpen dat!

  Na een behoeftegesprek vooraf maken wij een op maat gemaakte training voor jou en kan je bij ons op kantoor de training 1-op-1 gaan volgen. Liever bij jou op kantoor? Dat is ook mogelijk. Geef vooral aan waar jij behoefte aan hebt en wat jij hierin prettig vindt. Je kunt passend advies van ons verwachten.

 • Maatwerk

  Denk je na het lezen over onze bestaande trainingen: niks voor mij, ik heb een hele andere vraag? We verzorgen regelmatig maatwerk voor onze klanten. Samen inventariseren we eerst waar jouw hulpvraag ligt én dan ontwikkelen we een unieke workshop of training.

  Neem vooral contact met ons op om je wensen kenbaar te maken.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons