Veelgestelde vragen

 • Vanaf hoeveel vacatures per jaar is een werken-bij-site interessant?

  Dit kan al vanaf 2 vacatures per jaar interessant zijn. Het is namelijk een duurzame tool waar je jarenlang talent mee kunt aantrekken.

 • Binnen welk termijn kunnen jullie een volledige werken-bij-site realiseren?

  Binnen 6-8 weken vanaf het moment dat we van start gaan.

 • Wat kost een volledige werken-bij-site?

  Op dit moment werken wij uitsluitend voor het MKB en is de prijs voor een volledige werken-bij-site (inclusief content) vanaf ongeveer tienduizend euro.

  De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van hoe uitgebreid je de website wilt hebben. Hoe meer vacaturevideo's en vacatureteksten, hoe hoger dit bedrag wordt.

  Hier kunnen wij uiteraard een uitgesplitste offerte voor aanleveren.

 • Factureren jullie voor of na de oplevering van de website?

  We factureren in 2 termijnen. Het eerste termijn bij 50% van oplevering (zoals voor de foto's, video's en website teksten), het tweede termijn na oplevering van de website.

 • Wat als de site live is?

  Zodra de site live is staat je werkgeversmerk als een huis! Nu is het belangrijk om ook structureel traffic naar je site te realiseren. Hier hebben wij verschillende oplossingen voor zoals recruitment marketing campagnes en het deels of volledig overnemen van de social media activiteiten.

 • Kunnen we zelf aanpassingen doen aan de werken-bij-site?

  Absoluut. Na oplevering van de site krijg je een eigen inlog en instructies hoe je zelf vacatures kunt plaatsen, aanpassen en verwijderen.

  Voor alle overige aanpassingen kan er gebruik gemaakt worden van een partner pakket. Dan kunnen wij altijd snel eventuele wijzigingen doorvoeren.

 • Wat onderscheidt jullie van andere website bouwers?

  Wij hebben de visie dat werkgevers beter in staat moeten zijn om zelf talent aan te trekken. Recruitment is voor elke type vacature anders en met alleen een website kom je er niet.

  Ons vertrekpunt is een werken-bij-site waarmee je als bedrijf een gezicht krijgt op de arbeidsmarkt met mooie en aansprekende content, op de juiste manier tentoongesteld. Wij weten als geen ander wat een sollicitant graag wil zien en lezen en onze websites zijn dan ook volledig voor deze doelgroep gemaakt. Vervolgens adviseren wij welke stappen je als bedrijf moet ondernemen om structureel zichtbaar te zijn én blijven. Dit is voor ieder bedrijf en iedere functie weer anders. Hier is recruitment kennis voor nodig en dat hebben wij.

 • Kan ik jullie tools ook afzonderlijk afnemen?

  Jazeker. Uiteraard adviseren we om wel echt te starten met een werken-bij-site, maar met een kleiner budget is het ook mogelijk om onze diensten los af te nemen.

  Wij zien ook veel klanten terugkomen voor nieuwe wervingsvideo's, vacatureteksten, recruitment marketing campagnes of tijdelijke ondersteuning van onze recruiters. We zijn echt een full-service bureau op het gebied van recruitment!

 • Voor welke branches en omvang bedrijven werken jullie?

  Ons klantenbestand is heel divers. Van productiebedrijven tot accountantskantoren. De gemene deler is dat ze allemaal op zoek zijn naar personeel.

  Wij werken voornamelijk voor het MKB. Dit zijn bedrijven in het midden- en kleinbedrijf die bestaan uit ondernemingen met maximaal 250 medewerkers.

 • Voor welke bedrijven zijn jullie niet interessant?

  Wij werken niet samen met bedrijven waar de basis niet op orde is. Wij kunnen namelijk geen overtuigend verhaal vertellen over een bedrijf waar mensen niet graag willen werken.