Veelgestelde vragen

 • Vanaf hoeveel vacatures per jaar is een werken-bij-site interessant?

  Dit kan al vanaf 2 vacatures per jaar interessant zijn. Het is namelijk een duurzame tool waar je jarenlang talent mee kunt aantrekken.

 • Binnen welk termijn kunnen jullie een volledige werken-bij-site realiseren?

  Binnen 6-8 weken vanaf het moment dat we van start gaan.

 • Wat kost een volledige werken-bij-site?

  Op dit moment werken wij uitsluitend voor het MKB en komt de invering voor een volledige werken-bij-site (inclusief alle content) op maximaal zo'n 20K. Je hebt dan een wervingsplatform waar je jarenlang kandidaten mee kunt werven.

  De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de omvang van de werken-bij-site. Gaat het om 1 vacature waar meerdere kandidaten voor geworven moeten worden of gaat het om 10 verschillende vacatures en doelgroepen? Dit maakt een enorm verschil. 

  Hier kunnen wij uiteraard advies op geven en een uitgesplitst investeringsvoorstel voor aanleveren.

 • Factureren jullie voor of na de oplevering van de website?

  We factureren in 3 termijnen: 40 procent bij start project, 40 procent op de helft van het project en 20 procent bij oplevering. 

 • Wat als de site live is?

  Zodra de site live is staat je werkgeversmerk als een huis! Nu is het belangrijk om ook structureel traffic naar je site te realiseren. Hier hebben wij verschillende oplossingen voor zoals recruitment marketing campagnes en het deels of volledig overnemen van de social media activiteiten.

 • Kunnen we zelf aanpassingen doen aan de werken-bij-site?

  Absoluut. Na oplevering van de site krijg je een eigen inlog en instructies hoe je zelf vacatures kunt plaatsen, aanpassen en verwijderen.

  Voor alle overige aanpassingen kan er gebruik gemaakt worden van een partner pakket. Dan kunnen wij altijd snel eventuele wijzigingen doorvoeren.

 • Wat onderscheidt jullie van andere website bouwers?

  Wij vinden dat werkgevers beter in staat moeten kunnen zijn om zelf talent aan te trekken. Recruitment is voor elke type vacature anders en met alleen een vacature publiceren kom je er tegenwoordig niet meer.

  Ons vertrekpunt is een werken-bij-site waarmee je als bedrijf een wervingsplatform hebt voor al je wervingsactiviteiten. Je krijgt als werkgever een gezicht op de arbeidsmarkt en bekendheid onder de doelgroepen die voor jullie interessant zijn. 

  Wij weten als geen ander hoe je sollicitanten kunt triggeren, verleiden en overtuigen en kunnen dan ook gezien worden als een verlengstuk van jouw HR-afdeling. Hier is recruitment kennis voor nodig en die kennis delen wij graag met jou om je wervingskosten te kunnen verlagen.

 • Kan ik jullie tools ook afzonderlijk afnemen?

  Jazeker. Uiteraard adviseren we om wel echt te starten met een werken-bij-site, maar met een kleiner budget is het ook mogelijk om onze diensten los af te nemen.

  Wij zien ook veel klanten terugkomen voor nieuwe wervingsvideo's, vacatureteksten, recruitment marketing campagnes of tijdelijke ondersteuning van onze recruiters. We zijn echt een full-service bureau op het gebied van recruitment!

 • Voor welke branches en omvang bedrijven werken jullie?

  Ons klantenbestand is heel divers. Van productiebedrijven tot accountantskantoren. De gemene deler is dat ze allemaal op zoek zijn naar personeel.

  Wij werken voornamelijk voor het MKB. Dit zijn bedrijven in het midden- en kleinbedrijf die bestaan uit ondernemingen met maximaal 250 fte.

 • Voor welke bedrijven zijn jullie niet interessant?

  Wij werken niet samen met bedrijven waar de basis niet op orde is. Wij kunnen namelijk geen overtuigend verhaal vertellen over een bedrijf waar mensen niet graag willen werken vanwege bijvoorbeeld matige secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Ons advies is om dit eerst op orde te krijgen alvorens personeel te gaan werven. We vinden het wel leuk om hierover te sparren, dus als daar interesse in is neem vooral contact op!

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons