Recruitment marketing

Wil je dat talent op jouw vacatures gaat solliciteren, dan moet je eerst de aandacht op je bedrijf vestigen. En vervolgens moet je structureel onder de aandacht blijven. De volgers van vandaag zijn je sollicitanten van morgen. Recruitment kan niet zonder marketing. Het gaat juist om de combinatie – een gouden duo. Wij snappen dat duo.

Meer sollicitanten

We vergroten je zichtbaarheid en verhogen de conversie, oftewel: jij krijgt meer reacties van beter passende sollicitanten.

Recruitment marketing pakket

Speciaal voor onze klanten hebben wij een recruitment marketing pakket samengesteld. Met dit pakket nemen wij alle online recruitment marketing activiteiten uit handen en worden jouw social media kanalen op de juiste manier ingezet voor de werving.

 • 30 jaar ervaring
 • Beoordeeld met 5/5
 • Full service bureau
 • Duurzame recruitment tools
 • Social media

  Meer likes helpen je bij het bereiken van jouw doel: nieuwe medewerkers aantrekken. We helpen je met het opzetten of het optimaliseren van jouw socialmedia-kanalen. Geen zorgen: wij posten wervende posts voor je.

 • Recruitment campagnes

  Jouw boodschap moet wel landen bij de juiste doelgroep. Daarom zetten we met onze online marketing-partij campagnes voor je op. Zo trekt jouw openstaande vacature de aandacht van de juiste doelgroep. Solliciteren is dan nog maar een kleine stap.

 • Realtime dashboard

  Wil je weten wat recruitment marketing jou oplevert? Check dan de resultaten van je werken-bij-site en de campagnes in het realtime dashboard. Aan de hand van deze data kunnen we zien of er ook daadwerkelijk groei is in de brand awareness. Zo kunnen we veel meer data gestuurd recruitment activiteiten verrichten.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons