Aangenaam!

Toen wij onze krachten bundelden in 2019, steeg recruitment naar een volledig nieuw level. Want met onze vernieuwende aanpak bereiken bedrijven wél resultaat. Sandra’s specialisme is visuele communicatie en Daniëlle is expert op het gebied van recruitment en employer branding, samen hebben wij 30 jaar ervaring in deze vakgebieden.

En met een team van specialisten om ons heen werken wij aan een ijzersterk werkgeversmerk voor mkb-bedrijven. Onze formule is doeltreffend: we maken bedrijven zichtbaar en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en daarmee trekken ze nieuw talent aan.

Danielle

Danielle

Recruitment director

Sandra

Sandra

Content director

Angelique

Angelique

Inhouse recruiter

Nick

Nick

Inhouse recruiter

Onze visie

Door alle technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker voor mkb-bedrijven om zich online goed te presenteren. Eigenlijk kan je als bedrijf niet meer zonder!

Geen algemeen verhaal, maar doelgroepgerichte content om (latent) werkzoekenden te triggeren, verleiden en te overtuigen. Alleen dan breng je recruitment-activiteiten naar een hoger niveau en trek je de juiste mensen aan.

Een werken-bij-site moet persoonlijkheid uitstralen. Met foto’s en video’s van je eigen medewerkers. Want video maken met echte mensen is het leukste dat er is!

Bij ons hoef je niet als een ervaren presentator je verhaal te doen. We stellen je op je gemak en halen het beste in je naar boven. Wij streven niet naar perfectie, maar willen dat het echt is. Echte mensen, echte ervaringen, zodat potentiële kandidaten een echt beeld krijgen.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons