Aangenaam!

RECROOT is in 2019 opgericht door Sandra (Visuele Communicatie Specialist) en Daniëlle (Recruitment & Employer Branding Specialist).

Na een succesvolle samenwerking op een project besloten wij de handen ineen te slaan en samen RECROOT te starten. We merkten dat veel bedrijven worstelen met het binnenhalen van de juiste talenten. Door onze vernieuwde aanpak te kiezen bereik je wél resultaat.

Met RECROOT helpen wij bedrijven om zichtbaarder en aantrekkelijker te worden op de arbeidsmarkt, zodat ze zelf nieuw talent aan kunnen trekken.

Samen met onze partners die experts zijn op het gebied van online marketing, webdesign en het schrijven van teksten, helpen we bedrijven met het versterken van hun werkgeversmerk. Dankzij deze nauwe samenwerkingen staat jouw recruitment als een huis en lopen projecten soepel en volgens een van tevoren afgesproken tijdschema. Duidelijk, transparant en met verve. Zo werken wij graag!

Daniëlle

'Door alle technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker voor bedrijven om zichzelf online goed te presenteren. Eigenlijk kan je als bedrijf niet meer zonder! Geen algemeen verhaal, maar doelgroep gerichte content om (latent) werkzoekenden te triggeren en overtuigen. Alleen dan breng je je recruitment activiteiten naar een hoger niveau en trek je de juiste mensen aan.'

Sandra

'Een jobsite moet persoonlijkheid uitstralen. Met foto's en video's van je eigen medewerkers. Want video maken met echte mensen is het leukste wat er is! Bij ons hoef je niet als een ervaren presentator je verhaal te doen. We stellen je op je gemak en halen het beste in je naar boven. Wij streven niet naar perfectie, maar willen dat het echt is! Echte mensen, echte ervaringen, zodat potentiële kandidaten een écht beeld krijgen.'

Kom bij ons werken!

Ben jij op zoek naar een afwisselende (bij)baan waarbij je een kijkje kunt nemen in de keukens van verschillende bedrijven? RECROOT is op zoek naar Junior Recruiters!