Aangenaam!

Toen wij onze krachten bundelden in 2019, steeg recruitment naar een volledig nieuw level. Want met onze vernieuwende aanpak bereiken bedrijven wél resultaat. Sandra is video/content specialist en Daniëlle is expert op het gebied van recruitment en employer branding, samen hebben wij 30 jaar ervaring in deze vakgebieden.

En met een team van specialisten om ons heen werken wij aan een ijzersterk werkgeversmerk voor mkb-bedrijven. Onze formule is doeltreffend: we maken bedrijven zichtbaar en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en daarmee trekken ze nieuw talent aan.

Wat we doen? Bekijk deze video!

Schrijf je in voor de training 'Employer branding'

Wil jij weten hoe je jouw werkgeversmerk versterkt en waar je werken-bij-website of pagina aan moet voldoen om op een duurzame manier nieuwe medewerkers te werven? Schrijf je in voor onze training 'Employer branding'!

Deze dagtraining is geschikt voor collega’s van recruitment, human resources, marketing of directie. Tijdens de training gaan we in op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en leer je hoe je succesvol kan werven. Ook maak je een quickscan van het eigen werkgeversmerk. Na de training weet je dus precies waar je zelf mee aan de gang kunt. Praktisch en leerzaam!

Ons team

Danielle

Danielle

Co-founder en recruitment specialist

Sandra

Sandra

Co-founder en video/content specialist

Angelique

Angelique

Inhouse recruiter

Nick

Nick

Recruitment marketeer

Roos

Roos

Inhouse recruiter

Onze visie

Door alle technologische ontwikkelingen en de krapte op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker voor mkb-bedrijven om zich online goed te presenteren. Eigenlijk kan je als bedrijf niet meer zonder!

Geen algemeen verhaal, maar doelgroepgerichte content om (latent) werkzoekenden te triggeren, verleiden en te overtuigen. Alleen dan breng je recruitment-activiteiten naar een hoger niveau en trek je de juiste mensen aan.

Een werken-bij-site moet persoonlijkheid uitstralen. Met foto’s en video’s van je eigen medewerkers. Want video maken met echte mensen is het leukste dat er is!

Bij ons hoef je niet als een ervaren presentator je verhaal te doen. We stellen je op je gemak en halen het beste in je naar boven. Wij streven niet naar perfectie, maar willen dat het echt is. Echte mensen, echte ervaringen, zodat potentiële kandidaten een echt beeld krijgen.

Onze kernwaarden

Professioneel

Professioneel omgaan met klanten en werkzaamheden, daar staan wij voor. Ook in onze omgang en uitstraling laten we dit zien.

Betrouwbaar

Wat we zeggen, maken we waar. We zijn transparant, werken integer en zijn oprecht. Bij ons geldt: afspraak = afspraak. Daar kun je van op aan.

Betrokken

We weten wat er speelt bij onze klanten. Dat zij hun vacatures vervullen: daar voelen wij ons verantwoordelijk voor. De groei van Recroot, maar ook de groei van onze klanten, betekent veel voor ons.

Daadkrachtig

Energie en werklust: daar zitten wij vol mee. We stellen uitdagende doelen, zijn gefocust en werken resultaat- en doelgericht. Zien wij dat het beter kan? We durven te veranderen en innoveren.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons