Werken-bij-site

Je website is er voor de klant, je werken-bij-site is er voor de sollicitant! Nodig? O ja. Laat talent online kennismaken met jouw bedrijf en haal alle drempels om te solliciteren weg.

Vind elkaar online op jouw werken-bij-site

Een werken-bij-site is zoveel meer dan een online visitekaartje. Het gaat erom dat je de juiste doelgroep aanspreekt. Welke doelgroep je ook zoekt, wij zetten de juiste toon met doelgroepgerichte content. Daarmee maak je van online bezoekers sollicitanten. Dankzij onze recruitment-expertise spreek jij nieuw en passend talent aan.

Snel en betaalbaar

Binnen 6 tot 8 weken kan jouw werken-bij-site live! Wij werken snel, omdat wij begrijpen dat jij vandaag al iemand nodig hebt. En omdat wij geloven dat ieder mkb-bedrijf wel een recruitmentsteuntje kan gebruiken, houden wij het betaalbaar.

Met de werken-bij-site leg je een stevige en duurzame basis voor al jouw wervingsactiviteiten. Vanuit hier kun je werken aan zichtbaarheid en start je met het creëren van je eigen fanbase. Of beter nog: laat ons werken aan jouw zichtbaarheid. ;)

Employer Value Proposition

Wij onderzoeken jullie werkgeverspositionering aan de hand van de 6 bouwstenen van een EVP (Employer Value Proposition) en formuleren vervolgens een kernpropositie.

Deze input wordt de kapstok van jullie werken-bij-site en vertalen wij vakkundig naar tekst en beeld. Kortom: een authentiek verhaal waar de juiste mensen zich tot aangetrokken zullen voelen.

Kennismaken.

Kennismaken.

Kennismaken.

  • 01

    De werken-bij-site laat goed zien waarin jouw bedrijf onderscheidend is.

  • 02

    Google kan je werken-bij-site goed vinden, dus sollicitanten ook.

  • 03

    Doelgroepgericht betekent dat je de best passende kandidaten aantrekt.

Bekijk deze werken-bij-sites

#teamvisser

#teamvisser

Visser Contactlenzen

Branche Zorg

Technische innovatie

Technische innovatie

IBK

Branche Techniek

Net even anders

Net even anders

Kriton

Branche Accountancy