Wervingsvideo's

Video geeft mensen letterlijk beeld bij jouw bedrijf of vacatures. Stel je voor: mooie shots, passende muziek en een krachtige boodschap in slechts één minuut. Met onze ‘snackable content’ laat jouw bedrijf een onuitwisbare en positieve indruk achter. Met in de hoofdrol: jouw medewerkers.

Echte beelden

De mooiste beelden zijn echte beelden. Als geen ander zijn wij in staat om jouw medewerkers op hun gemak te stellen voor onze camera. Zo halen wij de mooiste verhalen en de beste quotes op en leggen die vast. Ook in jouw medewerkers schuilen geboren acteurs.

  • Recruitment specialisatie
  • Snelle oplevering
  • Full service bureau
  • Duurzame recruitment tools

Laat je inspireren

Werkgeversvideo

Kennismaken met het bedrijf, de bedrijfscultuur, mogelijke collega’s en werkzaamheden, dat is wat een werkgeversvideo doet. Hoe meer zintuigen de aankomende sollicitant moet gebruiken, hoe beter jouw boodschap blijft hangen.

Vacaturevideo

Wie kan beter vertellen wat de functie binnen jouw bedrijf inhoudt dan de medewerker? Daarom in deze video een glansrol voor de ambassadeur van jouw bedrijf en vacature, de medewerker zelf.

P1028701

Videograaf Sandra: "Na 15 jaar in het videovak, weet ik hoe je boodschappen visueel aantrekkelijk overbrengt op de doelgroep. Inhoudelijk vertellen we het echte verhaal van jouw bedrijf en/of vacature. We werken niet met acteurs of stockbeelden maar laten mensen aan het woord die als geen ander weten hoe het is om bij jou te werken: je eigen medewerkers."

Dit zeggen onze klanten

Wij werken ook voor

mr-fillet_RGB_RedSquare
Unknown
Faber_logo_transparant
Logo Barenbrug
Logo Visser Contactlenzen
STC Logo
ja-termaten-logo
Logo Stoepje
logo_gooiland
Logo FysioHolland
Logo Retail Technics
Logo-van-Gent-RGB
Logo_ecttiel-1
logo-tuinaanleg
logo Peka_2020_CMYK Uncouted_485 U_C0-M95-Y100-K0 en 368 U_C70-M0-Y100-K0
Logo Inqube
Logo Factum
Folkers_Rood-Zwart
Workspace365 Logo@4x
verhoeve_logo_nl_2022_rgb
Hapam logo pms 032
Logo-Grijs_blauw_zonderPayoff
Logo 23 rood
Plukon_Logo_RGB_2018 (7)

Wie zijn wij?

Toen wij onze krachten bundelden in 2019, steeg recruitment naar een volledig nieuw level. Want met onze vernieuwende aanpak bereiken bedrijven wél resultaat. Sandra’s specialisme is visuele communicatie en Daniëlle is expert op het gebied van recruitment en employer branding, samen hebben wij 30 jaar ervaring in deze vakgebieden.

En met een team van specialisten om ons heen werken wij aan een ijzersterk werkgeversmerk voor mkb-bedrijven. Onze formule is doeltreffend: we maken bedrijven zichtbaar en aantrekkelijk op de arbeidsmarkt en daarmee trekken ze nieuw talent aan.

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Handelsweg 9

3751 LR Bunschoten-Spakenburg

Volg ons