Recruitment trainingen

Wil je zeker weten dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment? Of wil je dat de collega’s die verantwoordelijk zijn voor het aannemen van nieuwe mensen getraind worden in een specifiek onderdeel van hun werk, zoals vacatures schrijven? We vinden het bij Recroot erg leuk om kennis te delen en daarom verzorgen we regelmatig recruitment trainingen bij bedrijven of bij ons op locatie. Waar kun je dan zoal aan denken?

Workshop ‘Employer Branding’

In deze workshop bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment, laten we zien hoe je jouw werkgeversmerk versterkt en waar je werken-bij-website aan moet voldoen om op een duurzame manier nieuwe medewerkers te werven.

Ook doen de deelnemers, meestal collega’s van recruitment, human resources of de directie, tijdens de workshop een quickscan van het eigen werkgeversmerk. Na de workshop weet je dus precies waar je zelf mee aan de gang kunt. Praktisch en leerzaam!

Schrijf je nu in voor deze training op 20 of 25 juni 2024!

Training ‘Vacatureteksten schrijven’

Een wervende vacaturetekst schrijven is een vak apart. Dat wordt nog weleens onderschat is onze ervaring. In deze training krijg je veel tips én ga je zelf aan de slag met het schrijven van een vacaturetekst. Naderhand bespreken we jouw tekst gezamenlijk, zodat je van elkaar leert.

Training ‘Binden, boeien en behouden’

In deze krappe arbeidsmarkt is het heel belangrijk om medewerkers te binden, te boeien en te behouden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? We merken dat bedrijven vaak de focus leggen op het aantrekken van nieuwe mensen, maar het is eigenlijk nog veel belangrijker om je te richten op het behoud van personeel.

In deze training bespreken we het aannamebeleid, de inwerkperiode, evaluatiemomenten en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van goed werkgeverschap.

Maatwerk

Denk je na het lezen over onze bestaande workshops en trainingen: niks voor mij, ik heb een hele andere vraag? We verzorgen regelmatig maatwerk voor onze klanten. Samen inventariseren we eerst waar jouw hulpvraag ligt én dan ontwikkelen we een unieke workshop of training.